Új építésű ingatlan, dunakeszi ingatlan

Luxus ingatlan­ok

in English Deutsch  
  $keyword
 
 
 
 

Villák: elegáns luxus ingatlan­ok

Elegáns élet természetes környezetben, egy minden kényelemmel felszerelt luxus ingatlan­ban. A lakók tökéletes magánéleti biztonságot élveznek pompás villáikban, nagy kiterjedésű tájkertjeikben és a hírneves tervező által megálmodott csodálatos kilátást nyújtó golfpályán. A villák az egyediség légkörét árasztó klasszikus hangulatot és korszerű kivitelezést kínálnak.

Ezek az egyedülálló luxus ingatlan­ok a golfpályára pompás kilátást nyújtó telken állnak, méretük 900 és 1300 m2 között változik. A legfényűzőbb és legtöbbet követelő igények kielégítésére a villák magas minőségét neves építészek által az ingatlanfejlesztő költségére készített tervek teszik teljessé. Valamennyi ingatlan belsőépítészeti megoldásai felülmúlhatatlan minőséget kínálnak. Az összes villa úszómedencével vagy masszázsmedencével rendelkezik.

Lehetőség van a vevő által megálmodott, bármely egyedi igény szerinti villa felépítésére is. A tervezés, a méretezés és a műszaki követelmények meghatározása személyes megbeszélések szerint történik.
 
 
 
 
 
Bemutató videó
 
   
   
 
 
 
 
Térkép
 
   
   
 
 
 
 
Kapcsolat
Azonnali üzenet >>
 
 
 
 
 
  Type1 Type2 Type3 Type4 Type5 Type6 Type7 Type8