Új építésű ingatlan, dunakeszi ingatlan

Luxus villa - Luxus ingatlan

in English Deutsch  
  $keyword
 
 
 
 

Villák: elegáns luxus ingatlan­ok

Elegáns élet természetes környezetben, egy minden kényelemmel felszerelt luxus ingatlan­ban. A lakók tökéletes magánéleti biztonságot élveznek pompás villáikban, nagy kiterjedésű tájkertjeikben és a hírneves tervező által megálmodott csodálatos kilátást nyújtó golfpályán. A villák az egyediség légkörét árasztó klasszikus hangulatot és korszerű kivitelezést kínálnak.

Ezek az egyedülálló luxus ingatlan­ok a golfpályára pompás kilátást nyújtó telken állnak, méretük 900 és 1100 m2 között változik. A legfényűzőbb és legtöbbet követelő igények kielégítésére a villák magas minőségét neves építészek által az ingatlanfejlesztő költségére készített tervek teszik teljessé. Valamennyi ingatlan belsőépítészeti megoldásai felülmúlhatatlan minőséget kínálnak. Az összes villa úszómedencével vagy masszázsmedencével rendelkezik.

Lehetőség van a vevő által megálmodott, bármely egyedi igény szerinti villa felépítésére is. A tervezés, a méretezés és a műszaki követelmények meghatározása személyes megbeszélések szerint történik.
 
 
 
 
 
Bemutató videó
 
   
   
 
 
 
 
Térkép
 
   
   
 
 
 
 
Kapcsolat
Azonnali üzenet >>
 
 
 
 
 
  Type1 Type2 Type3 Type4 Type5 Type6 Type7 Type8  
Luxus Ingatlan Luxus Ingatlan
Luxus Ingatlan Type3 Luxus Ingatlan Type4 Luxus Ingatlan Ingatlan Luxus
Ingatlan Luxus Ingatlan Type1 Luxus Type7 Luxus Villa Luxus Villák
Villa Villák
Type2
Type8 Type6
Type5

Minden igényt kielégítő luxus villák

Elegancia és természetesség
Éljen biztonságban és nyugalomban egy pompázatos villa lakójaként, egy golflegenda által megálmodott, lankás golfpálya szomszédságában. A villák klasszikus hangulatot árasztanak, kivitelezésüket tekintve pedig korszerűek és egyediek. Bármelyik típust is válassza, biztos lehet abban, hogy ezek a luxus ingatlan­ok minden igényt kielégítő felszereltséggel és kényelemmel biztosítanak elegáns életet természetes környezetben.

Tökéletességre épülő luxus
Kényeztesse érzékszerveit magas fokon! Valamennyi villa a golfpályára pompás kilátást nyújtó telken áll. A természetesség élményét Bicske térségének legfestőibb tájképe teszi teljessé. Az ingatlanok mérete 900 és 1100 m2 között változik. A legfényűzőbb és legtöbbet követelő igények kielégítésére a villák magas minőségét neves építészek által készített tervek alapozzák meg. Valamennyi luxus ingatlan belsőépítészeti megoldásai felülmúlhatatlan minőséget kínálnak. Az összes villa úszómedencével vagy masszázsmedencével ellátott, így rendelkezik minden adottsággal, ami a nyugodt, kényelmes élethez szükséges.

Egyedi igények
Tervezze meg álmai villáját! A Budapest Gate golffaluban lehetőség van a vevő által megálmodott, bármely egyedi igény szerinti villa felépítésére is. A tervezés, a méretezés és a műszaki követelmények meghatározása személyes megbeszélések szerint történik.

Luxus ingatlan­ok természetes környezetben

A Budapest Gate luxus ingatlan­jainak lakójaként Közép- és Kelet-Európa legambiciózusabb és legkülönlegesebb golf és country klubjában találja magát. Az egyes lakások építészeti terveiben a hagyományos építészet, az egyedülálló természeti lakókörnyezet és Bicske térségének legfestőibb tájképe került egyesítésre. A Budapest Gate International Golf és Country Club lakásai páratlanok és változatosak.

A luxus villák elhelyezkedése

A villák a Golf Club területén a "szigeten" és a "félszigeten" kerülnek megépítésre 900 és 1100 négyzetméter nagyságú telkeken. A villaszigeten 2 sorban helyezkednek el a telkek (A villasziget különlegességét az adja, hogy minden oldalról golfpálya határolja, ami egyedülálló megoldásnak számít).
Luxus ingatlan